Új, gluténmentes fasírtpor magyaros ízesítéssel! A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab...
Összetevők: 100% bio őrölt fahéj. A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A...
Szűrt, színtelen, illatmentes kókuszolaj, amely egyaránt felhasználható sütéshez-főzéshez, ugyanakkor bőrápoláshoz is. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll,...
A Pödör prémium, hidegen sajtolt dióolaj jóleső, kellemes aromáját a kíméletesen pirított magyar dió adja, ami minden vele készített ételben kiemelkedően érvényesül. A dióolaj...
A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint...
TermékleírásTermék információk A Lajvér patak völgye sajátos mikroklímájának, egyedülálló, löszben gazdag talajadottságainak és déli fekvésű szőlőteraszainak köszönhetően...
Organikus krémesített kókusz. Széleskörűen felhasználható, főként ázsiai fogásokhoz ajánljuk, levesekhez, főételekhez vagy akár desszertekhez is. Kókusztejet is...
A póréhagyma lágyabb, hagymaízű, jól használható salátákhoz, fantasztikus ízűvé teszik a leveseket, tojásételeket és köretek ízesítője lehet közvetlenül tálaláskor....
A Xilit az édesítőszerek közé tartozik, és a cukor egészségesebb alternatívájaként használják. A hagyományos cukorhoz képest körülbelül 40%-al kevesebb kalóriát tartalmaz,...