Fedezze fel a Nature Cookta Kendermagliszt 250g fogyasztásának előnyeit! Ez a sokoldalúan felhasználható lisztféleség kifejezetten ajánlott a vegán és vegetáriánus étrend...
A Prémium Máriatövismag liszt 250g gazdag biológiailag aktív anyagokban, melyeket a népgyógyászat évszázadok óta alkalmaz a máj - és az epe egészségére, az immunrendszer és az...
A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere, amelyet univerzálisan szinte valamennyi étel ízesítésénél a kívánt mennyiségben felhasználhatunk. Húsos fogások, levesek, mártások,...
TermékleírásJellemzők Különlegesség Márka információk Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit,...
Extra erős tormakrém. A Wasabi krém a japán konyha elengedhetetlen és híres csípős pasztája. A Shan'shi Wasabi krémet a Shan'shi szójaszósszal együtt japán fogások: sushi, maki és...
Származási hely: Srí Lanka Összetevők: gyömbér 100% Gyömbér – gyomorpanaszok és izületi fájdalmak ellen A gyömbér régóta jól ismert gyomornyugtató hatásáról és klinikai...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...
TermékleírásJellemzők Segédanyag Márka információk Kedves Vásárló! Köszönöm, hogy Ön is a termékeim közül választott. Segítségükkel elkészítheti kedvenc ételeit,...
A mazsolát már i.e. 2000 évvel is előszeretettel fogyasztották Egyiptom és Perzsia területén. Számos szőlőfajtából készíthető mazsola, általában már a fürtön megkezdődik a...
A ZÖLD TEA A teaivás szokása Kínából ered, de az emberiség legelterjedtebb italának felfedezése a legendák homályába vész. Az egyik változat szerint Sen-nung császár Kr. e. 2737-ben...
Új, gluténmentes fasírtpor magyaros ízesítéssel! A gluténmentes, magyaros fűszerezésű Vegabond fasírtporból egyszerűen és gyorsan készíthetsz húsmentes fogásokat. Remekül illik...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...