A klasszikus ízesítésű, japán instant tésztaétel szójaszósszal, aromás fűszerekkel gazdagítva: gyömbér, szegfűszeg és fahéj. 3-5 perc alatt elkészíthető, gyorsan finom...
Speciálisan gluténérzékeny személyek számára készült. Összetevők: gluténmentes tészta 71% (kukoricaliszt, rizsliszt, emulgálószer: zsírsavak mono- és digliceridjei),...
Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3 perc és kész. Addig kell várnod, amíg a...
Az eper extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
A málna extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...
Összetevők: Tenyésztett árpa * (38%), teljes szójabab * (35%), tengeri só, víz. * ökológiai termesztés. A Miso egy élő termék, és a folyamatos fermentáció a fedelet bomlást...
A sárgabarack extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal...
A klasszikus ízesítésű, japán instant tésztaétel szójaszósszal, aromás fűszerekkel gazdagítva: gyömbér, szegfűszeg és fahéj. 3-5 perc alatt elkészíthető, gyorsan finom...
Az eper extradzsem édesítőszerrel készült, így a hagyományos dzsemekhez képest csökkentett cukortartalommal, csökkentett szénhidráttartalommal és csökkentett energiatartalommal is...