A Fehér vesebab kivonat egy természetes étrend-kiegészítő 1500 mg, 20:1 arányú fehér vesebab (Phaseolus vulgaris) kivonattal. A termék kapszula formában kapható, és szénhidrát...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Egyszerű, gyors, kiadós... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 975 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Egyszerű, gyors, kiadós... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 975 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Ataisz hagymás rizottó magvakkal és zöldségekkel 200 g Egyszerű, gyors, kiadós... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 975 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és...
Egyszerű, gyors, kiadós... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 975 ml vizet. Ha felforrt tegyünk bele egy kevés olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Az árpa a hideg mérsékelt öv legősibb és ma is legfontosabb gabonaféléje. Származási helye Tibet. Elkészítése: A magokat előzetesen háromszoros vízmennyiségben legalább 3-4...
Ataisz török paradicsomos bulgurleves 160 g Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és...
Az olasz konyha ízletes klasszikusa szeretteinek. Mesterséges aromák, színezékek, tartósítószerek, ízfokozók nélkül. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. NATUCO BIO Napoli Spaghetti alap...