KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal...
KALDENEKER REBARBARÁS MEGGYDZSEM STEVIÁVAL: Kellemesen savanykás dzsem, ami a spenótfélék családjába tartozó rebarbara szárából készült. Eredeti vaníliával és fahéjdarabkákkal...
Biotech zero sauce Édes Chili cukor és zsírmentes szósz édesítőszerekkel. Próbáld ki az összes ízt. Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Sauce terméket? cukormentes* laktózmentes*...
Biotech zero sauce BBQ cukor és zsírmentes szósz édesítőszerekkel. Próbáld ki az összes ízt. Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Sauce terméket? cukormentes* laktózmentes* gluténmentes*...
Biotech zero sauce Ezersziget öntet cukor és zsírmentes szósz édesítőszerekkel. Próbáld ki az összes ízt. Miért ajánljuk a BioTechUSA Zero Sauce terméket? cukormentes* laktózmentes*...
Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.) A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre...
Hozzávalók: 1 tasak PaleoLét pudingpor, 6 ek eritrit vagy 5 ek nyírfacukor, 500 ml zsíros növényi tej (kókusz, mandula stb.) A pudingport az eritrittel, kevés hideg tejjel csomómentesre...