Egy csésze zöld tea télen és nyáron is üdítőleg hat a szervezetünkre. Nem véletlen, hogy a zöld tea a keleti bölcsek számára is csodaszerként volt használatos, s ma is nagy becsben...
A termék neve megváltozott! - ANTI-CANDIKA TEA A Candida albicans önmagában egy teljesen ártalmatlan élesztőgomba, amely minden ember bélflórájában jelen van. Ha azonban bizonyos...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Egy csésze zöld tea télen és nyáron is üdítőleg hat a szervezetünkre. Nem véletlen, hogy a zöld tea a keleti bölcsek számára is csodaszerként volt használatos, s ma is nagy becsben...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
A gesztenyeliszt rostban gazdag. 10,58% rostot tartalmaz. Glutén-mentes, így gluténérzékenyek,- allergiások vagy krónikus gyomorhurutban szenvedők is fogyaszthatják. Az Európai Unióból...
Kizárólag 100%-ban cink-biszglicinátból származó, maximális mennyiségű aminosav kelát formájú, jól hasznosuló szerves cink. A cink-biszglicinát 143,4%-kal magasabb...
Mannavita 100% Méhpempő, Prémium minőség 40 gramm A Méhpempő kizárólag a méhkirálynő eledele a kaptárban, az egyik legösszetettebb tápláló anyag a természetben. Nagyon sokféle...
Kizárólag 100%-ban cink-biszglicinátból származó, maximális mennyiségű aminosav kelát formájú, jól hasznosuló szerves cink. A cink-biszglicinát 143,4%-kal magasabb...
A termék neve megváltozott! - ANTI-CANDIKA TEA A Candida albicans önmagában egy teljesen ártalmatlan élesztőgomba, amely minden ember bélflórájában jelen van. Ha azonban bizonyos...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...
Először 15-20 napig 45-50°C-on szárítják, majd géppel hántolják. Ezután a törmelékeket is eltávolítják, majd az egészet átszitálják. Műanyag zacskókban vagy fém tárolókban...