A búza sikérje elvben rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. Minél szélsőségesebb, kontinentálisabb az éghajlat, annál jobb...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
1 pohár (min. 2dl) vízbe -lehet gyümölcslé, tea is- 1 evőkanállal rakjunk az útifű maghéjból, keverjük el gyorsan, majd azonnal fogyasszuk el. A nap folyamán fontos a megfelelő...
A sokoldalú teafaolaj Bio - ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból A teafaolaját általában fertőzések helyi kezelésére használják. A teafaolaj hatását elsősorban a természetes...
2db Drapal - Bio Lándzsás Útifű Préslé, 2*200ml A lándzsás útifű régóta használatos a népi gyógyászatban köhögés, felső légúti megbetegedések, torokgyulladás esetén....
Drapal - TANNINI Erdeifenyő-hajtás Szirup Kakukkfűvel és Lándzsás Útifűvel 200ml Erdei fenyő hajtás, Kakukkfű és Lándzsás Útifű egy szirupban. Gyerekeknél is alkalmazható két...
AZ OLASZOK MANDULÁS HABCSÓKJA INSPIRÁLTA ZABKÁSA- NÖVÉNYI PROTEINNEL! Ciao Amaretti, Ciao Proteinkása! Az olasz életérzést most egy krémesen lágy, földi mandulás zabkásába...
Blue Dragon édes – savanyú wok szósz Vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. 2 személyre ajánlott adag. Mesterséges színezéket, ízfokozót nem tartalmaz. Felhasználási...
A pudingról sokunknak a meleg családi légkör és a gyermekkor jut eszébe. Nyáron jól lehûtve, friss gyümölccsel, télen inkább langyosan, csokoládéval és tejszínhabbal fogyasztjuk....
Összetevők: víz, cukor, rizs, savanyúságot szabályzó E260 A sushi készítéséhez elengedhetetlen hozzávalója az ízesített rizsecet. Ha 2 csésze rizst főzünk, akkor ahhoz elegendő...
A kollagén egy óriásfehérje, ami nagy mennyiségben található meg bőrünkben, csontunkban és porcainkban. Az állati bőr, csont és porc elfogyasztásával (pl csontleves, kocsonya, stb)...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...