A kókuszpálma feltehetően Polinéziából származik, de ma már a trópusi partvidékeken mindenütt elterjedt. A kókuszdió tulajdonképpen ennek a pálmának a magja.
Összetevők: kókuszliszt* A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet...
BIO BLACK RICE PASTA SPAGHETTI Természetes ízekből táplálkozni: Éld át az egészséget a fekete rizstésztával! Új termékünk, a Forpro ®CarbControl BIO fekete és barna rizstészta,...
BIO BLACK RICE PASTA SPAGHETTI Természetes ízekből táplálkozni: Éld át az egészséget a fekete rizstésztával! Új termékünk, a Forpro ®CarbControl BIO fekete és barna rizstészta,...
A kókuszdió a kókuszpálma termése, amely akár harminc méter magasra is megnőhet. A növény eredete nem teljesen tisztázott, de valószínűleg Dél-Kelet Ázsia lehetett az őshazája,...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A borsról kizárólag, mint a fűszerek királyáról lehet és érdemes beszélni. A világ legelterjedtebb ízesítője, amely szinte minden nemzet gasztronómiájának nélkülözhetetlen...
A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb....
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
TERMÉSZET ÁLDÁSA TARKABAB
A tarkabab egy nagyon bőtermő babféle, amely könnyen felismerhető, barnás-vöröses, kékes-lilás csíkjairól. Kiváló tulajdonságai közé tartozik magas...
Nyugat-Ázsiában őshonos, külsejében a köménymagra hasonlító, de ízében attól teljesen eltérő fűszernövény. Indiában az egyik legtipikusabb ízesítő, de előszeretettel...
A szőlőcukor, mint édesítésre alkalmas élelmiszer, a répacukorral konkurrálva jelentősen előretört az utóbbi néhány évben.Köszönhetően annak, hogy ugyanúgy alkalmas mindenféle...
A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.Az állati csontlisztet, vagy a szalonnabőrkét...
Az amerikai tőzegáfonya (Vaccinium macrocarpon) Észak-Amerika savanyú, tőzeges fellápjain őshonos, napjainkban részben termesztett gyógynövény. A fanyar, savanykás, rikító piros...
John Pemberton atlantai gyógyszerész alkotta meg 1886-ban az üdítőital alapjául szolgáló szirupot, melyet szénsavas vízzel vegyített. Népszerűségének köszönhetően világszerte...