A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat,...
A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab...
A tápiókát a manióka növény gumós gyökeriből állítják elő. Kíváló alapanyaga lehet a gluténmentes konyhának. Felhasználása: Főleg az étel állagának kialakításában...
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Intenzív sárga színét a benne található kurkuminnak köszönheti....
Ciroklisztből készült gluténmentes szélesmetélt száraztészta kölesliszttel. A cirok egy a fűfélék családjába tartozó afrikai eredetű gabonanövény, ami megfelelő tápértékkel...
Zöldborsóból készült gluténmentes száraztészta. Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint...
A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab...
A ciroklisztből gluténmentes cukrászsüteményeket, kenyeret, palacsintát viszonylag egyszerűen lehet készíteni. A sütemények színe sötétebb egy kicsit, mint a fehér lisztből...
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Intenzív sárga színét a benne található kurkuminnak...
A sörélesztő pehely egy inaktív élesztőféleség, mely elsősorban a növényi életmódot követők körében ismert, mert "sajtra" emlékeztető ízvilága révén jól helyettesítheti...
Gluténmentes rizsliszt. A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a selymes textúrájú rizslisztet. Ebből készül például a kínai konyha...