Az akácméz az egyik legnépszerűbb mézfajta világszerte, Magyarországon különösen nagy az akácfa állomány, összefüggő erdőséget alkotva az erdőterüleink egyötödét teszi ki. Az...
Az akácméz az egyik legnépszerűbb mézfajta világszerte, Magyarországon különösen nagy az akácfa állomány, összefüggő erdőséget alkotva az erdőterüleink egyötödét teszi ki. Az...
A Panyolai Pálinkák mindig a legmagasabb minőséget képviselték, mégis kiemelkedik közülük egy csodálatos utolérhetetlenül tökéletes pálinka a Panyolai Aranyalma Pálinka. A...
A vörös borlekvár fűszerezésében a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér dominál. A Villányi rozé borlekvár a villányi borvidéken termett, piros gyümölcsöket idéző, ropogós...
Dél-Amerikából származó álgabona, amelyet már többezer évvel ezelőtt is ismertek és termesztettek, de csak cc. 40 éve figyeltek fel kimagasló beltartalmi értékeire. Az amarant nem...
A villányi fehér borlekvárban a villányi Muscat Ottonel muskotályos íze, fűszeres illata harmonizál a vaníliával és a citrommal. A végeredmény egy csillanva csurranó, meleg színű...