Sárgaborsó alapú fasírtpor indiai ízesítéssel saláták, főzelékek mellé vagy köretként húsételek ízesítéséhez. Összetétel: sárgaborsó, burgonyapehely, kukoricapehely,...
A római kömény erősen aromás, kesernyés, átható ízzel rendelkező fűszer, némi édeskés és földízű árnyalattal. Összetevők: őrölt római kömény Jellemzők dióféléktől...
Fűszerkeverék indiai ételek és szárnyashúsból készült sültek ízesítéséhez. Összetevők: só, paprika, koriander, chili, római kömény, gyömbér, kardamom, bors, szegfűszeg,...
A fokhagymás ízesítésű zöldborsó alapú fasírtport alkalmazhatjuk feltétként saláták, főzelékek mellé - vagy köretként húsételekhez. Összetétel: Zöldborsó, burgonyapehely,...
A fenyőmagot szórhatjuk salátákra, tésztákra, zöldség- és halételekre, készíthetünk belőle szószt, kiváló ízpárosítás továbbá aszalt paradicsommal. Összetevők: hántolt...