Balzsamecet típusú ecet-különlegesség, amely borecetből, almasűrítményből és szőlőmustból készült. Fahordóban történő érlelés adja jellegzetes ízét, illatát. Az olasz...
A mungóbab konyhai felhasználása ugyanolyan sokrétű, mint a hagyományos babé. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Jelentős B- és C-vitamin forrás, vastartalma kiemelkedő,...
Biológiai erjesztéssel készült. Összetevők: erjesztett ecet. Ecetsav tartalom: 10G/100ML . Szobahőmérsékleten fénytől védve tárolandó. Időnként a termék enyhén zavarossá...
Balzsamecet típusú ecet-különlegesség, amely borecetből, almasűrítményből és szőlőmustból készült. Fahordóban történő érlelés adja jellegzetes ízét, illatát. Az olasz...
Biológiai erjesztéssel készült. Összetevők: erjesztett ecet. Ecetsav tartalom: 10G/100ML . Szobahőmérsékleten fénytől védve tárolandó. Időnként a termék enyhén zavarossá...