A Byodo 100% tengeri sót az Atlanti-Óceán vizének elpárologtatásával nyerik. Finomított, jódozatlan. Az előállítási eljárás tisztaságának köszönhetően hozzáadott anyagok...
Elkészítési javaslat: 1. A 0,5 l tejből 6 evk.-lal levenni és azzal a pudingport és 2 evk. cukrot/nádcukrot (ca.40g) vagy 2 evk. mézet (ca.50g) jól összekeverni. Legalkalmasabb a...
A Byodo dijoni mustár finom erejét minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja hús- és halételekhez.Felbontás utánhideg helyen tartandó. Ellen.: DE-013-Öko A termék...
Az Enyhén csípős mustár nemcsak kolbászok, sajtok, hanem különleges dresszingek, levesek, hal- és húsfélék ízesítéséhez is kiváló. Krémes és finoman fűszeres ízvilág. Tubusos...
A Byodo könnyű majonéz biogazdálkodásból származó alapanyagokból készül speciális recept szerint. A friss, krémes íz ideális zöldségekhez vagy hús- és halételekhez.
BIO ITÁLIAI OLÍVAOLAJ EXTRA SZŰZ KARAKTERES, GYÜMÖLCSÖS [0,5L] Olaszországból származó, legmagasabb minőségű, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj kiegyensúlyozottan gyümölcsös,...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti
A Byodo paradicsom ketchup titka a kivételesen gyümölcsös paradicsom íz. A különlegessége abban rejlik, hogy a napon érlelt, frissen szedett paradicsom a mosás után gőz alá kerül és...
Magas hőfokra hevíthető, száz százalékos olívaolaj kifejezetten olajban sütéshez. Gyártása során kivonják a markáns ízanyagokat, így a termék íze enyhe és kiegyensúlyozott.
BIO ITÁLIAI OLÍVAOLAJ EXTRA SZŰZ KARAKTERES, GYÜMÖLCSÖS [0,5L] Olaszországból származó, legmagasabb minőségű, hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj kiegyensúlyozottan gyümölcsös,...
Az olívát kézzel szüretelik és hagyományos módon hidegen préselik. Egy kíméletes gőzölés során kivonják a markáns ízanyagokat, és így érik el ezt a kellemesen enyhe és...