A szejtán felhasználható a kenyérsütőgéppel vagy a hagyományos módon készült pékáruk sikértartalmának növelésére. A magyar konyha rengeteg lisztes, tésztás ételt tartalmaz. Nem...
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Bemutatkozik a Vitál Fitt! Az új sós, teljes kiőrlésű, hozzáadott cukor nélküli kréker a Detkitől. Te is vágytál már egy új, minőségi, sós és teljes kiőrlésű kekszre? Ha igen,...
A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a növény gumóját használják...
Összetevők: tápiókakeményítő A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a...
Észrevette, hogy kevés vizet iszik? Ennek oka, hogy túl kevés sót fogyaszt! Egy felnőtt embernek napi 2-3 liter vízre van szüksége, melynek beviteléhez megfelelő mennyiségű Tudja-e...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Boltok és árak Termékleírás Vélemények Kérdezz felelek A Fitodry Feketekömény főzete puffadás gátló, szélhajtó tulajdonságú. Emellett kiváló a pollen allergia tüneteinek és az...
A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben,...