Összetevők: paradicsom, nádcukor, só, citromsav Napjainkra már nem öntelt magyarkodás, hanem igazolt tapasztalat az, hogy a Kárpát-medence sajátos klímájában termesztett paradicsom...
Uniformizálódunk - globalizálódunk ..., de mindez velünk egokkal - karakterekkel történtetik, és nem nélkülünk. Ezért jó, ha az ismeretlenebb mezsgyékre is van útinformációnk....
Fahéj A fahéj a babérfélék családjába tartozó fa szárított kérge. Az örökzöld fahéjfák vadon 10 méter magasra nőnek, de hozamuk kisebb. A termesztett alacsonyabb állományról...
A magyar konyha leggyakrabban használt fűszere... A fél-, kész ételek és a gyorséttermek elterjedése nem erősíti ugyan a szerepét, de a tradíciókat tisztelő magyar családok legfőbb...
Homoktövis lekvár Összetevők: Homoktövis, méz, nádcukor, alma, pektin, citromsav. Egészen a III. évezred kezdetéig kevés falusi gyermek nőtt fel úgy, hogy ne lett volna része szabad...
Húsokhoz és a csirkéhez adott hagymaalapú mártásokhoz, levesekhez, egytálételekhez, salátákhoz. 45 g-os bio garam masala fűszerkeverék; Bio Berta termék indiai ételek ízésítéséhez.
Babérlevél Frissen, szárítva, egészben vagy őrölten is használható. Serkenti az emésztést, javítja az anyagcserét. Erőteljes baktériumölő hatással rendelkezik, így gyomorvírus,...