A sokoldalú összetevő, amely nem hiányozhat egyetlen konyhából sem. Az egész koktélparadicsom tökéletes alapja az olasz szószoknak és számos más finom ételnek. Ezek a pazar egész...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
A gyártás során a terméket nem hevítik. A kapribogyó legyen mindig olajban, de az aromás olajat is használjuk fel szószok, pizza, saláták ízesítésére. Összetétel: kapribogyó*...
Az Alce Nero konzervekhez hasonlóan nem tartalmaz pektint, olyan módszerrel készül, amely során alacsony hőmérsékleten és rendkívül rövid főzési időt alatt készítik, ezáltal az...
Alce Nero bio zöld olajbogyót Pulgia-ban termesztik. Csak akkor szüretelik, ha elérik a megfelelő érettségi szintet. A betakarítás után az olajbogyókat alaposan megvizsgálják, hogy...
A borsó a hüvelyesek családjába tartozik, mely Közép-Ázsiából származik, majd elterjedt a Közel-Keleten és Európában is. Főtt borsóink ideálisak mártásokhoz, salátákhoz, akár...
Az új recept csak természetes tonhalat, sót, nagyon kis mennyiségű vizet és gőz hozzáadását tartalmazza. A nagyon kevés víz jelenléte a terméket tömörebbé teszi, és megőrzi az...
Aranyló csemegekukorica, zöldborsó, és pirospaprika – már a színei is csodásak! A természet szépsége egyetlen kis konzervbe zárva. A színes zöldségek mixtúrája a hangulatot...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...
A Pesasur egész évben friss halat dolgoz fel és nem használ vegyipari termékeket a termelési folyamat alatt. A gyártás során nemzedékek tapasztalatát hasznosítva biztosítja a halak...