Quinoalisztből készült gluténmentes orsó száraztészta kölesliszttel. Gazdag fehérjékben, lipidekben, rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, az esszenciális aminosavak jónak...
A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint jelentős vitamin- és ásványianyag-forrást, például vasat,...
A texturált borsófehérje kocka új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a kockázott hús és a szójabab...
A tápiókát a manióka növény gumós gyökeriből állítják elő. Kíváló alapanyaga lehet a gluténmentes konyhának. Felhasználása: Főleg az étel állagának kialakításában...
A gyömbérfélék családjába tartozó kurkumát az indiai népi gyógyászat és gasztronómia évezredek óta alkalmazza. Intenzív sárga színét a benne található kurkuminnak köszönheti....
Az inkák aranyaként is emlegetett quinoa Dél-Amerikából származik. Már 8-9 ezer évvel ezelőtt előszeretettel fogyasztották, az inkák pedig szent ételnek tartották, és a Magok Anyja...
A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a nagyon selymes textúrájú rizslisztet, amelyben az értékes tápanyagok ugyanúgy megmaradnak, mint...
Ciroklisztből készült gluténmentes szélesmetélt száraztészta kölesliszttel. A cirok egy a fűfélék családjába tartozó afrikai eredetű gabonanövény, ami megfelelő tápértékkel...
A texturált borsófehérje granulátum új nézőpontba helyezheti a növényi táplálkozásról eddig alkotott képet. Végre egy újabb növényi alternatíva a darált hús és a szójabab...
A ciroklisztből gluténmentes cukrászsüteményeket, kenyeret, palacsintát viszonylag egyszerűen lehet készíteni. A sütemények színe sötétebb egy kicsit, mint a fehér lisztből...
Zöldborsóból készült gluténmentes száraztészta. Unod már a kukoricát, a hajdinát? Akkor itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! A hüvelyesek fehérjét és rostot, valamint...
Köleslisztből készült gluténmentes orsó száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A köles könnyen emészthető,...
Köleslisztből készült gluténmentes gyömbér-koriander ízesítésű szélesmetélt száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is...
Köleslisztből készült gluténmentes cérnametélt száraztészta. Kellemes sárga színét a leheletnyi kurkumának köszönheti, állagát főzés után is megtartja. A köles könnyen...