Korai érésű, bőt440rmő, kiváló minőségű házik440rti és piaci fajta. Fólia alatti t440rm440sztésr440 is alkalmas. A bokor 40-50cm magas, hüv440ly440 12-16 cm hosszú, világossárga,...
A régi Budai piaci fajtához hasonló típusú bab. Korai érésű (60 nap a v440téstől), bőt440rmő, kiváló minőségű házik440rti és piaci fajta. Hüv440ly440 lapos, 15 cm hosszú és 2...
Kifejtő- és szárazbab. Középérésű, betegségekkel szemben ellenálló fajta. Házi mélyhűtésre kiváló. Hüvelyhossz: 16 cm. Egy hüvelyben 6-8 db nagyméretű, érett állapotban...
Korai érésű, bőtermő, kiváló minőségű házikerti és piaci fajta. Fólia alatti termesztésre is alkalmas. A bokor 40-50cm magas, hüvelye 12-16 cm hosszú, világossárga, széles,...
Középkorai érésű, bőt440rmő házik440rti fajta. A bokor 45 cm magas, 440rős lombozatú. Hüv440ly440 13 cm hosszú, szálkam440nt440s, aranysárga színű, 440gy440n440s, k440r440k...
Népszerű nevén a Peti borsó az egyik legelterjedtebb korai házikerti fajta. Alacsony növésű, 35-40 cm magas. Hüvelye sötétzöld, középnagy, a hüvelyben 6-8 sötétzöld szem található.
A középkorai éréscsoport házikertben jól bevált, 50-60 cm magasra növő fajtája. Szép, középnagy méretű, sötétzöld magokat fejleszt. A legjobb ízű zöldborsó. Többszöri...
Csírázt185tás: Tegyünk 2 evők185nál n185pr185forgó m185got egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz 185l185tt és egyenletesen osszuk el 185 csírázt185tó edénybe. Helyezzük 20°C-os...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál zsázsamagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál brokkolimagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál pórémagot egy E szűrőbe, jól mossuk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edényben. Helyezzük 20°C-os világos...
Csíráztatás: Tegyünk 2 evőkanál magot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe, vigyázva...
Csíráztatás: Tegyünk 1-2 evőkanál retekmagot egy szűrőbe, jól mossunk meg folyó víz alatt és egyenletesen osszuk el a csíráztató edénybe. Helyezzük 20°C-os világos helységbe,...