Felhívás az idősekhez és családtagjaikhoz! (koronavirus.gov.hu)

    
Betöltés...

Eladó Terrárium, terrarisztika Állattartás (eledelek, eszközök)

Állattartás (eledelek, eszközök) rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Eladó Terrárium, terrarisztika
További 60 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 8 db hirdetés helyett 68 db hirdetés között böngészhet..

8 találat - 1/1 oldal
rss
Ez a kerámiából készült odú bármely akváriumban vagy terráriumban szép látványt nyújthat. Remek búvóhelyül szolgálhat.
3.390 Ft
A PTC acélburkolatú törésálló akvárium elegáns kialakítású, strapabíró, egyben megbízható akvárium fűtő. Termosztátos, 16-32 Celsius fok között álíltható. Több méretben kapható.
3.490 Ft
Az Exo Terra Repti Clear F350 kifejezetten teknősterráriumok alacsony vízszintjéhez gyártott nagy teljesítményű, fektetett szűrőberendezés.
1.390 Ft
A Trixie Reptiland infravörös melegítő lámpa tökéletes a terrárium felmelegítésére, sütkérező pont kialakítására és segíti az emésztést és a hőszabályozást.
2.090 Ft
A Trixie védőketrec terráriumi lámpáknak egy fém ketrec, amely megakadályozza, hogy az állat égési sérüléseket szenvedjen a lámpától. Két gumírozott kábel átvezetővel, rugós zárral ellátott vége...
5.690 Ft
Trixie infravörös kerámia hőkibocsátó, ideális a szükséges meleg helyek kialakítására. Az infravörösfény jelentősen hozzájárul a hőszabályozáshoz. Tökéletes hőforrás, támogatja az emésztést és...
6.290 Ft
A Trixie Reptiland infravörös melegítő lámpa tökéletes a terrárium felmelegítésére, sütkérező pont kialakítására és segíti az emésztést és a hőszabályozást.
2.690 Ft
Eladó a képeken látható, megkímélt állapotú, teljes, komplett kaméleon csomag A teljes felszereltségű csomag, CSAKIS egyben eladó, áron alul! A csomag tartalma: • 1db Álló terrárium,...
Dátum: 2020.05.27

Háziállattartás

Házállattartáshoz kutya macska eledelek, eladó pórázok, ketrecek, házak és egyéb dolgok Webáruházak és magánhirdetők hirdetéseiből.