Betöltés...

Keskeny íves munkalámpa 6 LED-es, terítő fény

6 LED-es íves munkalámpa szórt fénnyel. Keskeny kialakítása miatt a lökhárító vagy hűtőrács bordái közé is szerelhető. Üzemi feszültség: 12 / 24 V DC (12 és 24 V-os rendszerben is azonos fényerővel világít) Csavaros rögzítéssel. Teljesítmény: 16 W Fényerő: 826 lm Színhőmérséklet: 6000K Működési hőmérséklet: -40 és +60 °C között Öntött alumínium házban, PC búrával. A pontos méreteket lásd a műszaki rajzon! Vízálló (IP67) és korrózióálló. Minősítés: E9 ECE R10 CE EMC minősítéssel: elektromágneses zavarjel mentes (rádió, telefon, wifi) Tisztításhoz ne használjon magasnyomású mosót! A készülékbe jutott víz meghibásodáshoz vezethet, ami a jótállás megszűnését vonja maga után.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Tovább
Adatlap
Ár: 10.998 Ft
 
Feladás dátuma: 2022.06.23
Eddig megtekintették 28 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Keskeny íves munkalámpa 6 LED-es, terítő fény
Lehetőségek
Megosztók

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Keskeny íves munkalámpa 6 LED-es, terítő fény" című hirdetést látja. (fent)Alkalmi munkák, állások

A rovatban alkalmi munka kínálatok közül kereshet, és alkalmi munkavállalók munkakínálatait tekintheti meg.

TIPP: Ha rendszeresen vállal alkalmi munkát, iratkozzon fel hirdetésfigyelőnkre, és értesítjük, ha valaki alkalmi munkát kínál.