Betöltés...

Munkalámpa 6 CREE LED-es (95x80mm) szúró fény

6 CREE LED-es szögletes munkalámpa szúró fénnyel. Üzemi feszültség: 10-30 V DC (12 és 24 V-os rendszerben is azonos fényerővel világít) Állítható (billenthető / elforgatható) felfogatású, kis helyigényű, nagyon hatékony munkalámpa. Teljesítmény: 18W Színhőmérséklet: 6000K Anyag: Öntött alumínium ház Mérete: 95x80 mm Vízálló (IP67) és korróziógátló Minősítés: ECE R10 Tisztításhoz ne használjon magasnyomású mosót! A készülékbe jutott víz meghibásodáshoz vezethet, ami a jótállás megszűnését vonja maga után.
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Tovább
Adatlap
Ár: 5.893 Ft
 
Feladás dátuma: 2023.05.19
Eddig megtekintették 503 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Munkalámpa 6 CREE LED-es (95x80mm) szúró fény
Lehetőségek
Megosztók

Alkalmi munka rovaton belül a(z) "Munkalámpa 6 CREE LED-es (95x80mm) szúró fény" című hirdetést látja. (fent)Alkalmi munkák, állások

A rovatban alkalmi munka kínálatok közül kereshet, és alkalmi munkavállalók munkakínálatait tekintheti meg.

TIPP: Ha rendszeresen vállal alkalmi munkát, iratkozzon fel hirdetésfigyelőnkre, és értesítjük, ha valaki alkalmi munkát kínál.