Timsó
A timsó sejtszilárdító hatású, ezért lágy hatású gyümölcsök valamint zöldségek tartósítására használható. Használati leírását lásd 2. fénykép.
...
Gyümölcsmagozó és szőlő zúzó-bogyózógép
Olasz gyártású gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt a gyümölcsöt valamint darálni-szemezni...
Gyümölcsmagozó és szőlő zúzó-bogyózógép
Olasz gyártású gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt a gyümölcsöt valamint darálni-szemezni...
INOX Gyümölcsmagozó és szőlő zúzó-bogyózógép
Olasz gyártású rozsdamentes INOX gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt a gyümölcsöt...
Citromsav 10 dkg.
Alkalmas a gyümölcsboroknak erjesztés előtti cukor és savtartalom beállítására. Használati leírását lásd 2. fényképen.
Borászati kezelőanyag...
Élesztő Tápanyag Uvavital 20 g.
A termék alkalmas bor és pálinka készítése során felmerülő hibák elkerüléséhez és minőség javításához.
Borászati kezelőanyag...
Uvaferm CM
Intenzív illatú, fajtajelleges pálinkák kezelésére. Csonthéjas és bogyós gyümölcsökhöz - vörös és fehérborerjesztésére Felhasználás leírást lásd a 2....
Nátrium-benzonát
Általánosan alkalmazott tartósítószer, elsősorban savanyúságok tartósításához. Szalicil helyett használható. Leírást lásd 2. fényképen.
Borászati...
Optimum White
Pálinkacefréhez, fehér és Rozé musthoz, borhoz kezelőanyag. A bor, cefre, must hosszú ideig megőrzi frissességét, illatát.
Borászati kezelőanyag...
Gyümölcsmagozó és szőlő zúzó-bogyózógép
Olasz gyártású gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt a gyümölcsöt valamint darálni-szemezni...
INOX Gyümölcsmagozó és szőlő zúzó-bogyózógép
Olasz gyártású rozsdamentes INOX gyümölcsfeldolgozó gép. Hatékonyan tudja magtalanítani cefrekészítés előtt a gyümölcsöt...