A Bio-Zentrale BIO Mediterrán Kenyér Pástétom 125g kenhető, aromás krém, három gyógynövény hozzáadásával készül. A krém alapját napraforgómag, paprika, cukkini és padlizsán,...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Krémes jellegű, könnyen kenhető, növényi összetevőkből készült pástétom. Ajánljuk fogyasztását kenyérre kenve, szendvicsekbe, hidegtálakhoz. Előnye a koleszterin és az állati...
Ez a szendvicskrém kenyérre kenve, friss zöldségekkel tökéletes vegán finomság reggelire vagy vacsorára. Fűszerezésének köszönhetően íze a klasszikus pecsenyezsírt idézi, ezért...
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...