A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...
Több ezer éve alkalmazza a hagyományos kínai orvoslás (TCM) a vitál energia (életenergia) tonizálására (erősítésére). Főleg a vese és lép meridiánjára hat, gyakori kombináció...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
A Valentine’s Mogyoróvaj Gourmet 100%-ban földimogyoróból készült prémium mogyoróvaj. A magvakat száraz pörkölési technológiával gondosan pirítják, így kizárva a szükségét a...
Finom nassolnivaló vagy keverhető más magokkal. A pisztácia csökkenti szervezetünk koleszterin szintjét. Csökkenti a stressz okozta magas vérnyomást Jellemzők laktózmentes Igen...
Wasabi ízesítésű, sós földimogyoró Miért jó választás ha egészséges nasira vágysz? Tápanyagban gazdag élelmiszer Gazdag fehérjében (25%) Hozzájárul az izomtömeg...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán...
A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is...