Ínyenc tésztakülönlegesség minõségi magyar tönkölybúzából. A gépi tarhonya, vagy más néven sörét tarhonya pirítva, kifõzve jól ismert köret a magyar háziasszonyok...
Tradícionális, kedvelt tésztaféle. Gyorsan elkészül, nem fő szét, nem ragad össze. Minőségének garanciája a hazai alapanyag, és a több évtizedes szakértelem.
Teljesőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére. Alkalmazása megegyezik a...
Bio tisztított zab. A zab egy őshonos, rendkívül sokoldalúan elkészíthető, finom és értékes gabona. A csomag kíméletesen pelyvátlanított, azonnal felhasználható zabszemeket...
Az egyszemű ősbúza, az emberiség első gabonája, mely évezredeken keresztül az alapvető élelmiszerellátátást biztosította. Kiemelkedően magas sikér-, mikroelem- és esszenciális...
Teljesőrlésű, jó sütő és főzőminőségű tönkölydara alkalmas tejbegríz, grízgaluska, túrógombóc és más sütemények, főtt ételek készítésére. Alkalmazása megegyezik a...
Teljes puffasztott tönkölyszem és zabpehely ideális arányú házasításával készült ízletes termék. A puffasztás után mézzel és fahéjjal ízesítjük. Tejjel elkészítve nemcsak a...
A kiskagyló tészta, tökéletes lehet zöldséglevesek levesbetétjeként, de önmagában valamilyen szósszal elkészítve, köretként is gyakran használják. Összetevők: Bio tönkölyliszt,...