A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
Próbálja ki a házi dzsemek, lekvárok készítéséhez a kiváló minőségű Nature Cookta Citromsav 500g konyhai alapanyagot! A fehér színű, kristályos por nagyszerűen oldódik...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...
A Étkezési szódabikarbona 500g lúgos hatású só. A szódabikarbóna segít a pH értékek szabályozásában: így amivel érintkezik, az se túl savas, se túl lúgos kémhatású nem lesz....