A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át....
Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a...
Az ínyencek fűszeres lencséje. Egyike a legősibb kultúrnövényeknek. Főzés után is szemcsés marad. Ajánljuk csíráztatásra, saláták és levesek elkészítésére és...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A csicseriborsó (Cicer aretinum) magas fehérje és keményítőtartalmú növény. Régebben sok éhezőt mentett meg az éhhaláltól. Ma is kedvelt étel a Földközi-tenger környéki...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A magvak királyának is nevezett ősi táplálék ezt a nevet valóban kiérdemelte. Mivel Kínában gyakorlatilag ismeretlenek voltak a tej és a tejtermékek, ebből adódóan nagy szerepe volt...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...
Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át. Ajánlott csíráztatási mennyiség: 1 evőkanál Áztatási idő: 6-8 óra Hőmérséklet: 18-22 °C Öblítés: naponta 2x...
A kelkáposzta csíra íze enyhén fűszeres. Ideális salátákhoz ideális , turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legegyszerűbb módszer fontos vitaminok, ásványi...
A hajdina csíra édes ízű, diós jegyekkel. Ideális feltét salátákhoz, turmixokhoz vagy mártogatósokhoz. A csírák fogyasztása a legfontosabb vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek...