Betöltés...

148 négyzetméteres, 4 szobás, 1 félszobás, közepes állapotú, utcai, eladó lakás - Budapest VIII. kerület

Ár: 115.990.000 Ft

Valósítsa meg álmai otthonát! Kivételes Befektetési Lehetőség Budapesten, a Rákóczi úton, a Keleti pályaudvar közelében található ez a lenyűgöző nagypolgári lakás.

A nyitó kép illusztráció a jelenlegi állapotok alapjám MI-vel generált fotó!

Az ingatlan 148 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, amelyben 4 hálószoba, egy cselédszoba és kamra található. A lakás magas belmagassággal büszkélkedhet, 4,2 méteres belmagasságával.

A lakás kiváló elhelyezkedésű, közel van a 2-es és 4-es metróhoz, valamint könnyen megközelíthető. Két külön bejárattal rendelkezik, és lifttel felszerelt, így kényelmes és praktikus megoldást kínál a lakóknak. Világos és barátságos környezetet biztosít, és a lakóközösség is kedvező.

Az ingatlan ideális lehetőséget nyújt befektetőknek vagy azoknak, akik az AirBnB vagy hostel üzletágban gondolkodnak. (Engedélyeztetés folyamatban) A jó közlekedési adottságok és a környék turisztikai vonzereje miatt vonzó lehet a rövid távú bérbeadásra.

A környéken számos étterem, kávézó és üzlet található, így a vendégek számára számtalan szórakozási lehetőség áll rendelkezésre. A ház külső része hamarosan felújításra kerül, ami tovább növeli az ingatlan értékét és vonzerejét.

A lakásban konvektoros fűtés van minden szobában, külön WC és fürdőszoba található, valamint a konyhához egy kamra és cselédszoba is tartozik. A melegvíz ellátást átfolyós rendszerű gázos vízmelegítő biztosítja. Emellett a lakáshoz tartozik egy kis pince is, ami további tárolási lehetőséget nyújt az ingatlantulajdonosoknak.

Exceptional Investment Opportunity This impressive high-rise apartment is located in Budapest, on Rákóczi út, near the Keleti railway station. The property has a floor area of 148 square meters, in which there are 4 bedrooms, a maids room and a pantry. The apartment boasts a high ceiling height of 4.2 meters.

The apartment has an excellent location, it is close to metro lines 2 and 4 and is easily accessible. It has two separate entrances and is equipped with an elevator, offering residents a comfortable and practical solution. It provides a bright and friendly environment, and the residential community is also favorable.

The property offers an ideal opportunity for investors or those who are thinking about the AirBnB or hostel business. (Licensing process) Due to the good transport facilities and the tourist attraction of the area, it can be attractive for short-term rental.

There are many restaurants, cafes and shops in the area, so guests have countless entertainment options. The exterior of the house will soon be renovated, which will further increase the propertys value and appeal.

The apartment has convector heating in every room, there is a separate toilet and bathroom, and the kitchen also has a pantry and servants room. The hot water supply is provided by a flow-through gas water heater. In addition, the apartment also has a small cellar, which provides property owners with additional storage options.
Tulajdonságok
Település: VIII. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: VIII. kerület, Rákóczi út
Alapterület (m2) : 148
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "148 négyzetméteres, 4 szobás, 1 félszobás, közepes állapotú, utcai, eladó lakás - Budapest VIII. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum