Betöltés...

67 négyzetméteres, 2 szobás, 1 félszobás, közepes állapotú, eladó lakás - Budapest II. kerület

Ár: 89.900.000 Ft

Az alábbiakban szeretném bemutatni Önnek ezt a kellemes és barátságos otthont, amely kiváló lehetőséget kínál egy kényelmes és harmonikus életvitelhez. Ez a lakás egy csendes és rendezett környéken helyezkedik el, amely egyaránt megfelelhet a nyugalomra és a városi kényelemre vágyóknak. Engedje meg, hogy elkalauzoljam Önt ezen a lakáson keresztül, hogy megismerhesse annak legfontosabb jellemzőit.

Az ingatlan egy meghitt épület negyedik emeletén található, és egy lift segítségével könnyedén elérhető. A lakás méretei gondos tervezés eredményeként optimálisak, és minden helyiség a lehető legjobban ki van használva. A tégla építésű ház 1968-ban került felépítésre, ami hosszú távú stabilitást és megbízhatóságot jelent.

Az ingatlan részben felújított állapotban van, így frissített és modern megjelenésű. A konyha kb. 3x3 méteres területen terül el, és elegendő helyet kínál a kulináris élmények megvalósításához. A fürdőszoba és a különálló WC minőségi anyagokkal és gondos tervezéssel rendelkezik, így mindig friss és tiszta környezetet biztosítanak.

A lakás összesen 2,5 félszobával rendelkezik, amelyek sokféle célnak megfelelnek: hálószobaként, dolgozószobaként vagy akár vendégszobaként is használhatók. Az egyik félszobából pedig egy kellemes erkélyre léphetünk ki, ahol pihenhetünk a friss levegőn. Ezen kívül az ingatlanban található két saját tulajdonú beépített folyosó rész is, amelyek további tárolóhelyet kínálnak.

Az ingatlan rendkívül alacsony rezsivel rendelkezik, hiszen a gáz, víz és villanyellátás már ki van alakítva. Emellett a lakás elhelyezkedése is kiváló: a környék számos szolgáltatással és üzlettel van ellátva, így mindig könnyen hozzáférhet mindennapi szükségleteihez. A Mammut bevásárlóközpont mindössze két utcára található, ami további kényelmet biztosít.

Ez a lakás egy igazi otthon, ahol a funkcionalitás és a kényelem találkozik. Ideális választás lehet azok számára, akik egy meghitt és kiegyensúlyozott életvitelre vágynak egy kellemes környezetben. Ha szeretné személyesen is megtekinteni ezt a remek lehetőséget, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, hogy egy időpontot egyeztethessünk!
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: II.Ker Fillér utca
Alapterület (m2) : 67
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 90 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "67 négyzetméteres, 2 szobás, 1 félszobás, közepes állapotú, eladó lakás - Budapest II. kerület" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Goldhouse Ingatlan- és Hitelcentrum