Betöltés...

Élhető, tágas, igényes téglalakás a történelmi belvárosban. - Székesfehérvár

Ár: 117.000.000 Ft

Élhető, tágas, igényes téglalakás a történelmi belvárosban.

Székesfehérváron, központi helyen, 157 m2, 4 szobás, rendezett, szép állapotú, akár galériázható, 1. emeleti téglalakás, terasszal, tárolóval eladó.
A 2 emeletes műemlék épület 1. emeleti lakása jelenleg 4 szobából, konyhából és étkezőből, fürdőszobából + mellékhelyiségből, háztartási helyiségből (ahol mellékhelyiség is van) és tágas előszobából áll. A konyhából egy hangulatos belső teraszra léphetünk ki. A fürdőszoba és a konyha néhány éve teljes felújításon esett át. A burkolatok a szobákban parketta, a többi helyiségben kerámiapadló. A falak ápoltak, színei illenek az otthon polgári hangulatához, éppúgy ahogy a fehérre festett, két szárnyú ajtók is. Minden helyiség nagyméretű, redőnyös faablakokkal ellátott. A lakás belmagassága lehetőséget adhat galéria építésére. A téglalakásban a klasszikus elemek dominanciája mellett, a mai kor ízlés világát is megtalálhatjuk. Az élhető, nagy terek az új Tulajdonos igénye szerint módosíthatóak, formálhatóak. A lakás méretéből adódóan nagyobb család vagy akár több generáció együttélésére is alkalmas. Központi elhelyezkedése okán, vállalkozás, irodák helyszíne szintén lehet. Az otthon melegét gázcirkó fűtés adja. Külön félemeleti tároló tartozik a téglalakáshoz. A pince és a padlásrész használatára is van lehetőség.
A lakóközösség együttműködő, barátságos. A lépcsőház tiszta, rendezett. A hangulatos téglalakás időbeli egyeztetés után birtokba vehető. Parkolni külön engedéllyel az itt Lakóknak a ház mellett lehet. A épületből kilépve minden elérhető közelségben található, amire a mindennapokban szükség lehet: óvoda, iskola, gyógyszertár, könyvtár, bank, boltok, vendéglátóhelyek egyaránt elérhetőek, éppúgy mint a Fő utca, a Plaza, a Városi Piac. A buszpályaudvar rövid sétával megközelíthető.
A történelmi Belvárosban, a békebeli hangulatot adó, különleges épület és benne ez a szép lakás, igazi otthon lesz a leendő Tulajdonosoknak.
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 157
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Élhető, tágas, igényes téglalakás a történelmi belvárosban. - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence