Betöltés...

Hangulatos téglalakás a történelmi Belvárosban - Székesfehérvár

Ár: 94.900.000 Ft

Hangulatos téglalakás a történelmi Belvárosban

Székesfehérváron, központi helyen, a Fő utca szomszédságában, békebeli, macskakővel borított utcában, rálátással a Bazilika épületére, 73 m2, 2 szobás, 10 m2 – es belső kis udvarral, saját tárolóval is rendelkező, ízlésesen felújított, földszinti téglalakás eladó.
Várva leendő Tulajdonosát, akár azonnal költözhető. A 4 lakásos társasház földszinti lakása 2 tágas szobából, konyha + étkezőből, fürdőszobából, mellékhelyiségből, előszobából és egy egyedi belső udvarból áll, amely az étkezőből kilépve közelíthető meg. A 10 m2 – es kis udvar különlegessége a téglalakásnak, helyszíne lehet közös étkezéseknek, beszélgetéseknek. A lakás nagy, fából készült, spalettás ablakai világossá teszik az otthont. Falai fehérre festettek. Burkolatai a szobákban parketta, a többi helyiségben pedig taposó. Egyedi központi fűtésű, a hidegburkolatú helyeken padlófűtés van. Különlegessége a téglalakásnak az egyedi gyártású, máriaüveg ajtós cserépkályha, amely alkalmas akár a teljes lakás bemelegítésére. Az otthon hangulatához nagyon illenek a békebeli faajtók. A konyhába és a szobákba is beépített bútorok kerültek, a fürdőszoba és a mellékhelyiség szintén felújított.
A történelmi belvárosi miliő vonzó lehet az új Tulajdonosok számára. Az ápolt környezet, az intézmények, boltok, bevásárlóközpontok, vendéglátóhelyek közelsége is fontos a mindennapjainkban.
A buszpályaudvar pár perc sétával elérhető. Parkolni az épület előtt lehet.
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 73
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 44 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Hangulatos téglalakás a történelmi Belvárosban - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence