Betöltés...

Misefa Ingatlan

Ingatlan rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Misefa

2 találat - 1/1 oldal
rss
Zalaegerszegtől 13 km Misefa "rózsadombján " 800 M2 építési telek eladó . Telken a gaz,szennyvíz elvezető ,vízóraakna és kocsi feljáró elkészítve. Erdő mellett, kulturált ,rendezett új utca!
Dátum: 2017.06.15
1.300.000 Ft
Zalaegerszegtől 13 km-e,halastavak,gyógyfürdők közelében Misefán,gyönyörű fekvésű,kulturált környezetben 900 m2 építési telek eladó. Telken a gázcsatlakozás,vízóraakna és az autó feljáró elkészítve.
Dátum: 2016.06.30
1.900.000 Ft

Ingatlan apróhirdetések

Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befektetőknek.
A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződés megkötését ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok ára már magába foglalja az ellenjegyzés költségeit is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.