Betöltés...

Duna-parti 5 szobás családiház Dunaszekcsőn eladó!

Ár: 59.990.000 Ft


Dunaszekcsőn eladó családi ház a Duna csodás látványával. A házat olyan családoknak, pároknak, vagy önálló embereknek javasoljuk, akik szeretik a vizet, szeretnek horgászni, csónakázni, úszni a Dunában és nagyra értékelnék, ha ezt a saját udvarukból nyíló partszakaszon tudnák megtenni akár minden nap. A ház egyedülálló vízimádók, párok, vagy kisebb családok számára optimális, mert tudatosan úgy alakították ki, hogy a földszinti részen a szülői hálószoba és a közösségi terek -nappali, konyha, fürdő, WC- vannak, a tetőtér pedig a gyerekek birodalma. Ez azért jó, mert mindenki megtalálja a helyét és a személyes terét, nyugalmát a házban. A tetőtér és az étkező, konyha ablakai Dunai panorámával gyönyörködtetnek, és a kialakított szép udvar is kellemes látnivalót kínál, van tér a szemnek és a léleknek. A kapun belépve a barátságos terasszal és az udvar egy részével találkozunk. A házban egy hatalmas tér fogad minket. Ez a ház központi része az étkezővel, a szobákba és a fürdőbe nyíló ajtókkal, a macskalépcsős feljáróval a tetőtérbe, illetve konyhával. A nagy asztalnál elfér az egész család gyerekestől, unokástól, nagyszülőstől a vasárnapi ebédekhez, vagy a családi ünnepekhez, nem kell szorongani. A családtagok gyönyörködhetnek az udvar és a Duna látványában ebéd közben is. A nappaliban bőven van hely a gyerekeknek játszani, miközben a felnőttek beszélgetnek. Olvasni, TV-t nézni vagy szunyókálni is kellemes, mert az utcában a forgalom elenyésző, az egész környék nagyon csendes és csak a természet hangjait hallhatjuk. A hálószoba is ilyen nyugodt és pihenésre hívogató, és a ház vastag falai, és a tető szigetelése miatt a nyári forróságban is lehet aludni.

A tetőtéri szobák hangulatosak, egyediek, kisgyerek kortól fiatal felnőtt korig kielégítik a gyerekek igényeit a saját térre, intimitásra, és a szobák közötti gardróbszekrény képes elnyelni két gyerek ruhatárát is.

A háziasszony birodalma a kedves, világos konyha, ahol a nagy ablak sok természetes fényt ad a házimunkához, főzéshez. A konyha mellet van a kamra, ami elég nagy ahhoz, hogy tárolni tudjuk a háztartáshoz szükséges alapanyagokat, befőtteket, és ne kelljen sokat járkálni a főzéshez.

A bejárati teraszól nyílik egy külön bejáratú szoba, amit ki lehet alakítani irodának, vagy kozmetikának, fodrászatnak is, így lehetőség van arra, hogy otthonról dolgozva teremtsünk bevétel, de természetesen lakószobának, vagy mosókonyhának, gardróbnak is át lehet alakítani az új tulajdonos igényének, hobbijának megfelelően. A házhoz garázs, tároló, kazánház is tartoznak, így mindennek meg lehet a helyét találni, és nagyon szép rendet lehet tartani a ház körül. 

A faluban van egy jó nevű halászcsárda, komp, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár, és a lakosság egy része beszéli a német nyelvet. Az autópálya negyedóra alatt elérhető, így úgy tudunk a természet közvetlen közelében élni, hogy mindent elérhetünk.

A házban a legjobb az életérzés, a csodás természetes tér, és hogy bármikor be lehet lábalni a Dunába, lehet figyelni a madarakat, a hajókat, be lehet ülni a csónakba és átszelni a vízet a természetbe horgászni, fürdeni, madarászni. Egy csodás nap után lehet grillezni a kertben, de elsétálhatunk a halászcsárdába is megenni egy dunai halászlét. A szabadság érzése ötvöződik a családiassággal, a biztonsággal és a nyugalommal.

Ne habozzon, ha egy ilyen életérzésre vágyik, olyan otthonra, ahová mások nyaralni járnak csak.

A ház mélyvízi meder területen található, de nem árvízveszélyes, mert olyan magasan fekszik, és a telek oldalának a kialakítása is nagyon satbil, a magasabb vízállás sem tesz kárt benne. 

Ha pedig kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlatai közül választja ki az önnek legmegfelelőbbet.           

 

Freistehendes Haus zum Verkauf in Dunaszekcső mit einem schönen Blick auf die Donau.  Das Haus wird für Familien, Paare oder Alleinstehende empfohlen, die das Wasser lieben, gerne angeln, Boot fahren, in der Donau schwimmen und die Möglichkeit schätzen würden, dies jeden Tag am Ufer von ihrem eigenen Garten aus zu tun. Das Haus ist optimal für einzelne Wasserliebhaber, Paare oder kleine Familien, denn es wurde bewusst so konzipiert, dass das Erdgeschoss das Schlafzimmer der Eltern und die Gemeinschaftsräume - Wohnzimmer, Küche, Bad, WC - und das Dachgeschoss der Kinderbereich sind. Das ist gut so, denn so findet jeder seinen Platz, seinen persönlichen Raum und seine Ruhe im Haus. Der Dachboden und die Fenster des Esszimmers und der Küche bieten einen Panoramablick auf die Donau, und der schöne Innenhof bietet einen angenehmen Anblick, mit Platz für die Augen und die Seele. Wenn man durch das Tor eintritt, wird man von der einladenden Terrasse und einem Teil des Innenhofs empfangen. Im Inneren des Hauses gelangen wir in einen großen Raum, wo wir in der Eingangshalle unsere Schuhe wechseln und unsere Mäntel ablegen können. Dies ist der zentrale Teil des Hauses mit dem Esszimmer, Türen zu den Schlafzimmern und dem Badezimmer, einer Katzentreppe zum Dachboden und der Küche. Der große Tisch bietet Platz für die ganze Familie - Kinder, Enkel, Großeltern - für Sonntagsessen oder Familienfeste, ohne dass es zu eng wird. Im Wohnzimmer gibt es viel Platz für Kinder zum Spielen, während die Erwachsenen sich unterhalten. Lesen, fernsehen oder ein Nickerchen machen ist auch angenehm, denn auf der Straße gibt es wenig Verkehr, die ganze Gegend ist sehr ruhig und nur die Geräusche der Natur sind zu hören. Die Schlafzimmer sind ebenfalls ruhig und einladend, und die dicken Wände und die Isolierung des Daches ermöglichen es, auch in der Sommerhitze zu schlafen. Die Zimmer im Dachgeschoss sind gemütlich und einzigartig, sie bieten Platz und Intimität für Kinder vom Kleinkind- bis zum jungen Erwachsenenalter und einen Schrank zwischen den Zimmern, in dem zwei Kinderkleiderschränke untergebracht werden können.

Das Reich der Hausfrau ist die schöne, helle Küche, in der ein großes Fenster viel natürliches Licht für Hausarbeit und Kochen bietet. Neben der Küche befindet sich die Speisekammer, die groß genug ist, um alle für den Haushalt benötigten Zutaten und Konserven zu lagern und beim Kochen nicht viel herumlaufen zu müssen.

Von der Eingangsterrasse gibt es einen separaten Eingang Raum, der in ein Büro umgewandelt werden kann, oder ein Schönheitssalon, Friseur, so ist es möglich, Einkommen zu schaffen, die von zu Hause aus arbeiten, aber natürlich kann es auch in ein Wohnzimmer umgewandelt werden, oder Waschküche, Schrank, nach den Bedürfnissen des neuen Eigentümers, Hobbys. Das Haus umfasst auch eine Garage, Lagerung, Heizungsraum, so kann alles seinen Platz finden und eine sehr schöne Ordnung rund um das Haus zu halten. 

Im Dorf gibt es eine alteingesessene Fischertaverne, eine Fähre, einen Kindergarten, eine Schule, einen Arzt, eine Apotheke und einige der Einwohner sprechen Deutsch. Die Autobahn ist nur eine Viertelstunde entfernt, so dass Sie in der Nähe der Natur leben können und Zugang zu allem haben.

Das Beste am Haus ist das Gefühl, lebendig zu sein, der wunderbare Naturraum und die Tatsache, dass man jederzeit in die Donau spazieren kann, die Vögel und die Boote beobachten, ins Boot steigen und aufs Wasser hinausfahren, um zu angeln, zu schwimmen oder Vögel zu beobachten. Nach einem herrlichen Tag kann man im Garten grillen oder zum Fischrestaurant gehen, um eine Donaufischsuppe zu essen. Ein Gefühl von Freiheit kombiniert mit Familie, Sicherheit und Ruhe.

Zögern Sie nicht, wenn Sie das Gefühl haben wollen, in einem Haus zu leben, in dem andere nur in den Ferien sind!


Tulajdonságok
Település: Dunaszekcső
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 305
Épület hasznos területe (m2) : 146
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Duna-parti 5 szobás családiház Dunaszekcsőn eladó!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Büki Immobilien