Betöltés...

Szigetszentmiklóson három szobás, nagy telkes családiház eladó

Ár: 53.500.000 Ft


Lakás áron kertesház! Szigetszentmiklós központjában, csendes aszfaltos utcában egy 100nm lakótérrel rendelkező, részben felújított állapotú, három szobás családiház 697 nm telekkel most kedvező áron eladó.

Az eredeti ház falazata vályog téglából készült 40-es falvastagsággal, majd később a 80-as években ehhez hozzáépítettek téglából.  Az "L" alakú épület két szárnyát egy hangulatos terasz köti össze, amely méretéből adódóan akár beépítésre is alkalmas lehet. Ez a terasz kellőképpen intim hangulatú, hiszen az utca felől a belátás korlátozott. A teraszról két bejárati ajtó is nyílik, ezáltal a lakás két generációssá is könnyen átalakítható.

A lakótér belső elrendezését tekintve jelenleg egy étkezős konyhát, egy tágas kamrát, két egymásból nyíló nagyszobát, egy különálló kisebb szobát és egy zuhanyzós fürdőszobát tartalmaz. A konyhában látható szép új konyhabútor a vételár részét képezi.

Az épület az elmúlt években lett felújítva, amikor az összes villanyvezeték, víz- és csatornavezeték cserélve lett. A bejárati ajtók cseréje tavaly valósult meg és ekkor lett a ház is körbe szigetelve. Az épület vályogtéglás részére gondosan kiválasztott légáteresztő szigetelés került, hogy a lakás kellemes páratartalmának megörzése céljából a vályogfal szellőzése biztosítva legyen. Az épület ablakai fából vannak, redőnnyel és szúnyoghálóval  felszereltek.

A fűtést gázkonvektorok, a melegvizet villanybojler biztosítja. Rezsi költsége takarékosnak mondható, hiszen az épület vastag falai és hőszigetelt nyílászárói bent tartják a meleget a fűtési időszak alatt. Nyáron viszont ezek a falak kellemes hűvöst biztosítanak, így klíma felszerelésére nincs is szükség.

A telek kellemes méretű és hatalmas előkerttel rendelkezik. Praktikussága abban rejlik, hogy az előkertben akár még egy ház vagy üzlet is felépíthető. Tavaly készült el a kerítés is, igényes gondozásmentes anyagból.

A környék rendezett, a szomszédok barátságosak. Közelben bevásárlási lehetőség, óvoda és iskola is gyalog elérhető. Buszmegálló kb. 5 perc távolságra található, amivel Csepel felé könnyen eljuthatunk.

Jogilag rendezett, hitelezhető ingatlan. Hitel ügyintézéssel és jogi képviselettel segítjük az értékesítés folyamatát, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal.

 

Ára: 53.500.000 Ft

 

Ha hirdetésem felkeltette figyelmét és szeretné megtekinteni az ingatlant, akkor kérem keressen elérhetőségeimen...akár hétvégén is. A vásárláshoz jogi képviseletet, szakmai tanácsadást és hitel ügyintézést is biztosítunk. Ha eladó ingatlana van, akkor annak értékesítésében is állunk rendelkezésére.

 

Érdeklődni lehet: Czirják Györgyi 06-70-546-2913


Tulajdonságok
Település: Szigetszentmiklós
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 697
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.22
Eddig megtekintették 166 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Szigetszentmiklóson három szobás, nagy telkes családiház eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: TőlemNeked Kft.