A cukornád tiszta levéből nyerik, melyet a préselés után kíméletesen besűrítenek, szárítanak, majd megőrölnek. Hagyományos eljárással, finomítás nélkül készítik. Kellemes,...
A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. Természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, a cukron kívül más...
Összetevők: nádcukor A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Sötét színét magas nádmelasz tartalmának köszönheti. Felhasználása: édesítésre,...
Lágy sötétbarna nádcukor A lágy sötétbarna nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. A nádcukor nyomelemekben gazdag, garancia a minőség és a természetes...
A demerara finomítatlan nádcukor kitűnő aromát kölcsönöz az ételek ízének. Használható sütemények és kalácsok készítéséhez, valamint édesítőszerként egy csésze kávéhoz,...
Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér cukor ideális és természetes helyettesítője. A nádcukor előnyei: -...
Hagyományos művelésű, frissen aratott cukornádból nyert, jellegzetes illatú és aromájú valódi nádcukor. Gazdag nyomelem-tartalma, mélybarna színe, kiváló íze és minősége a vegyi...
Finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor. Tartósítószert nem tartalmaz. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek.
A Demerara cukor a csomagolásban megkeményedhet. Ez nem befolyásolja a minőséget. Enyhe ütögetéssel újra szemcséssé tehető. A nádcukor kitűnő fanyar-édes aromát kölcsönöz az...
Az Alce Nero bio világosbarna cukornád Kuba legjobb termőterületeiről származik. A cukornádat ökológiai gazdálkodási szabályoknak megfelelően termesztik. Arany színű, finom íze nem...