A passzírozott paradicsomot olasz ételek közül pizzákban szószként, tésztákhoz szintén szószban használják a leggyakrabban. Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 129 kJ,...
Népszerű olasz köret tészta. Mind az olasz, mind a magyar konyhában kedvelt forma. Olasz elnevezése mára már nálunk is használatosabb. Leginkább pörköltek mellé ajánljuk....
Köret tészta. Méretében a fettuccinehez hasonló, fészek alakú tészta. A metélt tészták spagettijének is nevezik. Felhasználása a széles metélt tésztához hasonló. Főzés közben...
Összetevők durumliszt, víz Energia 1484kj Fehérje 11,5g Szénhidrát 72,6g Zsír 1,5g Ebből telített 0,3g Rost 3,00g Só 0,005g Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Hagyományos olasz forma. A kinyújtott tészta lapokra vágásával született meg ez az egyik legrégebbi olasz tésztaforma. Rakott tésztának bármilyen zöldséges vagy húsos változatban...