Betöltés...

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Macska

Macska rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

7 találat - 1/1 oldal
rss
Aranyos,dorombolós,játékos,alomra szoktatott kiscicák ingyen elvihetők. Nagyon szépek,tiszták,szelídek. 35 km-ig házhoz szállítjuk,csak legyen jelentkező.
Dátum: 2016.11.26
Helló bengáli rajongók! Egy új csillag született! Jézus adta a bengáli nőstény cica karácsonyra (Praslin Mango). A Jézus név: Nikoletta Németh,. Mango fantasztikus bengáli cica. Kérjük, az...
Dátum: 2016.11.23
3 db kiscica ingyen elvihető kezesek gyerek mellett nevelkedtek önnállóan esznek de még az anyuk is gondozza őket.2db kandur 1 kislány
Dátum: 2016.11.21
Most így néznek ki, mindkettő egészséges, hibátlan felépítésű. A fehéres az főleg nagyon szép. Annak az apja nagyon szép macska volt, arra ütött. Szobatiszták, alomba szarnak. Azonnal elvihetők,...
Dátum: 2016.11.15
ingyen elvihető négy kis cica, kb. 12 hetesek. Két szürke csíkos kisfi, egy szürke csíkos kislány és egy fehér- vörös kisfiú.
Dátum: 2016.09.30
ingyen elvihető négy kis cica, kb. 12 hetesek. Két szürke csíkos kisfi, egy szürke csíkos kislány és egy fehér- vörös kisfiú.
Dátum: 2016.09.30
A kertünkben hagytak négy gyönyörű cicát, kb.12-14 hetesek. Ingyen elvihető gondoskodó-szerető gazdiknak. Három cirmos szürke egy fehér-vörös.
Dátum: 2016.09.29

Elveszett, eladó és ingyen elvihető macska (cica) hirdetések!

Cicahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt cicák, macskák találhatóak, de elveszett cicák, és macskaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: macskatenyésztők, cicatulajdonosok, kereskedők, és cicájukat kereső gazdik.

TIPP: Macskavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, idejében gondoljon arra is, hogy a családban nem-e allergiás valaki a cicára (macskaszőrre).