Betöltés...

Miskolc Kutya

Kutya rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Miskolc

7 találat - 1/1 oldal
rss
A részleteket telefonon, kérem érdeklődjön.
Dátum: 2015.11.22
Ivarérett kan kutyához, szukát keresek fedeztetésre, kiskutyáért
Dátum: 2015.11.17
Bounty még mindig várja az álomgazdit! Kb 5 hónapos keverék, kistestű kan kutyus. Termete miatt lakásba is nyugodtan ajánlom!:) Kb 6 hetesen kerültek hozzám, tesói már gazdisodtak, már csak ő...
Dátum: 2015.11.14
Családi okok miatt eladnánk nagyon szerető gazdinak imádott kutyusunkat. Minden védőoltást megkapott. csippelve van. Szobatiszta, okos szófogadó nagyon jól szocializált.
Dátum: 2015.11.02
Családi okból sürgősen gazdát keres 5 hónapos yorki keverék kan kutyus.
Dátum: 2015.10.20
Családi okból, költözésből kifolyólag eladó 5 hónapos kan máltai selyemkutyánk. Játékos,gyerekbarát.Lelkiismeretes gazdát keresünk neki. Kérdés esetében várom a leveleket.Ugyanitt yorki keverék...
Dátum: 2015.10.14
Hosszú-és félhosszú szőrű rajzos németjuhász munka vérvonalú kiskutyák egy oltással eladóak. Szülők a helyszínen megtekinthetőek.
Dátum: 2015.09.30

Eladó, vagy ingyen elvihető kutya apróhirdetések

A Kutyahirdetések között jellemzően eladó, vagy ingyen elvihető kölyök vagy felnőtt kutyák találhatóak, de elveszett kutyák, és kutyaeledelek hirdetései is előfordulhatnak. Hirdetőink: kutyatenyésztők, kutyatulajdonosok, kereskedők, és kutyájukat kereső gazdik.

TIPP: Kutyavásárlás után az állatért felelős lesz, ezért kérjük, gondoljon arra is, hogy a kutyusnak tud-e majd később elég mozgásteret, és időt biztosítani. Köszönjük.