Betöltés...

Technaxx TX-164 Time Lapse Vadkamera

Ár: 65.750 Ft

Videó és fotó
Akár fénykép, akár videó, az erős CMOS-érzékelő biztosítja, hogy ragyogó, részletes fotót/videót kapjon 110°-os látómezővel. Legyen szó nappali színes felvételekről vagy éjszakai felvételekről, a TX-164 nagy fényerejű videókat és fényképeket készít, a ~ 18 m hatótávolságú beépített LED-ek szintén jó éjszakai felvételt biztosítanak.

4 mód
Átfogó fényképes időzítés, videó időzítés, fénykép vagy videó és stop motion. Végső kreatív szabadságot biztosít saját felvételeinek elkészítéséhez. Készítsen hosszú távú változásokat a környezetben, rövid videoklipeket vagy akár szórakoztató stop-motion animációt.

Működési idő
A TX-164 12 db AA elemekkel működik, és legfeljebb hat hónapig használható. Könnyedén mentheti felvételeit akár 512 GB-os MicroSD-kártyára.

Sokoldalú
A TX-164-et a ház építésének teljes időtartama alatt használhatja, az úttörőtől kezdve a beköltözésig mindent rögzít egy kompakt időzített videóban vagy fényképben. A kertbe szerelve csodálatosan rögzítheti az évszakok változását. Rengeteg időintervallumú alkalmazás várja, hogy felfedezhesse Önt. Ez a kamera ideális biztonsági megfigyeléshez is.

Védelmi osztály
Az IP66-os védettségi besorolással a TX-164-et beltérben és szabadban is használhatja, az időjárási viszonyoktól függetlenül. Ez a multifunkcionális time-lapse kamera védve van az időjárási viszonyoktól, így nem kell attól tartania, hogy eső vagy hó megkárosítja.

Elemes működésSzínes gyorsított képek a nap folyamánTime-lapse fotózás éjjelTime-lapse fénykép, time-lapse videó, fotó vagy videó, stop motionA kamera védelmi osztálya IP66

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Technaxx TX-164 Time Lapse Vadkamera" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem