Betöltés...

Napelemes Vadkamera Applikációval

Ár: 43.990 Ft

Fedezze fel a természet varázslatos világát anélkül, hogy megzavarná annak rendjét, vagy kockáztatná ingatlanának biztonságát a 4G Solar Trail vadkamera. Ez a forradalmi eszköz, melynek középpontjában a napenergia áll, a költséghatékony és környezetbarát megfigyelést teszi lehetővé, ragyogásmentes technológiával, amely észrevétlen marad a vadon élő állatok és esetleges behatolók számára.

Kulcsjellemzők:

Mobilalkalmazás-integráció: Az UCON/UBOX mobilalkalmazásnak köszönhetően egyszerűen kezelheti kameráját bárhol, bármikor. Legyen szó vadon élő állatok figyeléséről vagy tulajdon védelméről, az irányítás a kezében van.
Kiváló Minőségű Képalkotás: Ne hagyjon ki egyetlen fontos pillanatot sem a kamera villámgyors, 0,5 másodperces indítósebességével. Nagy felbontású képek és videók készítésére képes, amelyek minden részletet rögzítenek.
Kétirányú Audio Kommunikáció: Ez a funkció lehetővé teszi, hogy belehallgasson és interakcióba lépjen környezetével, mintha ott lenne a természetben vagy őrizné ingatlanát személyesen.
Robusztus Kialakítás: IP66-os vízállósági minősítésével az elemeknek ellenálló kamera minden időjárási körülmény között képes teljesítményre.
Meghosszabbított Akkumulátor-élettartam: A 150 napos készenléti idővel rendelkező akkumulátorok hosszú távú működést biztosítanak, így elkerülhető a gyakori elemcsere.
Továbbfejlesztett Éjszakai Látás: A nagy teljesítményű LED-ekkel és infravörös technológiával felszerelt kamera, fény nélkül is tiszta képeket készít, így nem zavarja meg a természetes élővilágot.

Műszaki Adatok:

Érzékelő: Nagy felbontású CMOS
Tárhely: SD-kártya támogatás 128 GB-ig
Lencse: Széles látószögű F=1,6 gyújtótávolság f=6,0
PIR Trigger Idő: 0,5 másodperc
IR LED-ek: 4db 940 nm, tiszta éjszakai látásért
PIR Érzékenység: Állítható
Videófelbontás: 2,7K

Ideális Használat:

Akár egy szenvedélyes vadász, akinek fontos a vad megfigyelése, egy gazda, aki meg akarja védeni tulajdonát, vagy egy kutató, aki környezeti adatokat gyűjt, a 4G Solar Trail vadkamera a tökéletes választás. Egyszerű telepítéssel és átfogó funkciókkal kínál megszakítás nélküli megfigyelést.

A Doboz Tartalma:

4G Solar Trail Kamera
Napelem Panel
Antenna
Rögzítő Vas és Szalag
USB Kábel
Felhasználói Kézikönyv

A 4G Solar Trail Vadkamera No Glow lehetővé teszi, hogy új szintre emelje a természet és tulajdonának megfigyelését. Fenntartható, költséghatékony és diszkrét megoldás, amely összeköti Önt a környezettel, miközben értékeit is védi. Kezdje meg a kalandot ma, és tapasztalja meg a különbséget, amit ez a fejlett technológia nyújthat.

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Napelemes Vadkamera Applikációval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem