Betöltés...

IdeallStore® lézer heveder készlet, Sling King, műanyag, 11,5 cm, boloboc, ezüst és 200 fém golyóval

Ár: 13.195 Ft

Bár a kereskedelmi forgalomban gyártott csúzlik legkésőbb 1918-ig, a Zip-Zip, egy öntöttvas modell bevezetéséig nyúlnak vissza, csak a második világháború utáni években nőtt meg a népszerűségük és a legitimitásuk.
A súly nagyon erős és tartósErgonomikus fogantyúval rendelkezik a jobb fogás érdekébenA latex gumi nyúlásálló, tapadásmentes véggel2 tartozékkal rendelkezik, amelyek segítik a jobb pontosságot: vörös lézer és pozicionáló sziklaMÉRETEK:
Hosszúság: 11,5 cmSzélesség: 8,5 cmSúly: 100 gA 7 mm-es fém BBs vagy BBs 0,75 g súlyú, kalibrált lőszer, amely kiváló arányú a precíziós sportok területén.
Ezeket a jó pontossági tulajdonságokkal rendelkező nehéz fémgolyókat kizárólag nagy teljesítményű airsoft fegyverekhez vagy professzionális csúzlikhoz tervezték céllövő használatra.
Anyaga: fém;Darab/készlet: 200 db;Méret: 7 mm;Súly/darab: 0,75 g;Alkalmazás: airsoft pisztolyok/pisztolyok és professzionális csúzlik.

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadászfelszerelés (kések, lámpa stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 53 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "IdeallStore® lézer heveder készlet, Sling King, műanyag, 11,5 cm, boloboc, ezüst és 200 fém golyóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem