Betöltés...

Vadalarm Smart Hexa akusztikus állatriasztó vadriasztó üzemmódban

Ár: 165.990 Ft

Mondj nemet az állatkárra az ország legerősebb okos állatriasztójával
Válaszd te is a hat hangszóróval felszerelt Vadalarm Smart Hexá-t, a Vadalarm Smart család csúcstermékét, és csökkentsd radikálisan az állatok okozta kár mértékét. A hat hangszórónak köszönhetően nincsenek többé holtterek és belopakodó állatok!

Előzd meg az állatkárokat!

Neked is több százezer forintos veszteséget okoznak évente a vadak és a madarak? Eddig nem létezett olyan módszer (a puskát leszámítva), ami egyszerre tudna megvédeni mindegyiktől. Ám a Vadalarm Smart Hexa legújabb generációs állatriasztóval ez lehetségessé vált. Mostantól a személyre szabott eszközödet okostelefonon keresztül vezérelheted, így nem kell több különálló készüléket megvásárolnod. Görgess tovább és konfiguráld saját igényeidhez a funkciókat!

Ultrahanggal a vadak távoltartására
A Vadalarm Smart Hexa korábbi verziójához hasonlóan a Smart generációs is képes ultrahangokat kibocsátani. Ezzel tudod távoltartani az emberénél sokkal jobb hallással rendelkező őzeket, szarvasokat, vaddisznókat és nyulakat. A legjobb benne, hogy emberi fül számára nem hallható, így nem zavarja a szomszédokat.


Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Egyéb vadász hirdetések
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 38 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Vadalarm Smart Hexa akusztikus állatriasztó vadriasztó üzemmódban" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem