Betöltés...

Leupold Lövésztávcső

Ár: 428.483 Ft

A Leupold Mark 3HD 8-24x50 30 mm-es P5 Side Focus TMR egy prémium, sokoldalú optikai irányzék vadászok és sportlövők számára, amely Elite Optical System fénykezeléssel, HD optikával, TMR másodlagos irányzóval, oldalsó parallaxis beállítással és ZeroStop védelemmel rendelkezik a véletlenszerű változások ellen. Kiváló választás változó távolságú lövészethez..

A Mark 3HD sorozat legfontosabb jellemzői:
Elit optikai rendszer:

Páratlan fényerő a legzordabb körülmények között is
Megnövelt szürkületi hatásfok,
Növeli a kép fényerejét gyenge megvilágítású környezetben (kb. 30 perc)
kiküszöböli a kép elmosódását és a szórt fény visszaverődését,
a prémium lencsék széltől szélig élességet biztosítanak
növeli a kép mélységét és kontrasztját.
Opcionális egyéni tárcsás dobrendszer – nagy távolságra történő lövéskor nincs szükség a célzási pont módosítására (a cél fölé célzásra) a távolság, a gravitáció és a szél miatt.

Könnyű és strapabíró konstrukció – egyenletesen oszlatja el a visszarúgási energiát.

Leupold Punisher tartóssági tesztelése – A mérőfejeket szigorú tesztelésnek vetik alá a Punisher szimulációs gépen, amely során 5000 visszarúgástesztnek vetik alá őket. A gép háromszor nagyobb energiájú lökéseket generál, mint egy .308-as puska visszarúgása.

30 mm-es cső - az irányzék nagyobb beállítási tartományát biztosítja.

Fast Focus - recézett kar a nagyítás megváltoztatásához egy kinagyított tűvel,

Masszív felépítés – a szoros teleszkópcső 100%-ban ellenáll a belső párolgásnak és az időjárási viszonyoknak.

Reticle a háttérben – univerzális felhasználást biztosít

Beállítási tartomány 125 MOA - megnövelt beállítási tartomány

Modern technológiák
A Leupold Mark 3HD 8-24x50 30 mm-es P5 Side Focus TMR egy sokoldalú taktikai és vadászati ​​irányzék, 371 mm hosszú és 570 g tömegű.A céltávcső vadászpuskán és félautomata puskán egyaránt használható.

A távcső 30 mm átmérőjű alumínium (6061-T6) csővel rendelkezik, amely a hüvelykes változattól eltérően sokkal nagyobb beállítási tartományt biztosít az 53 MOA / 15 MRAD irányzék beállításához függőlegesen és vízszintesen. Az okuláron egy recézett gyűrű található levehető tűvel a gyors és kényelmes nagyításváltás érdekében. A teleszkóp cső száraz nitrogénnel van feltöltve, ami kiküszöböli a hősokk hatásait, csökkenti a gázok diffúzióját a teleszkóp belsejében és kiküszöböli a lencsék belső párásodásának problémáját.

A céltávcső szigorú teszteken esett át a Punisher szimulációs gépen, melynek során a célzónákat 5000 visszarúgási tesztnek vetették alá. A gép háromszor nagyobb energiájú lökéseket generál, mint egy .308-as puska visszarúgása.

Világos és tiszta kép
Az amerikai Leupold gyártó külön hangsúlyt fektet a képminőségre és a fényerőre. Az optikai rendszer nagy felbontású kalcium-fluorid lencséket használ a csodálatos tisztaság és élesség érdekében minden nagyítási szinten. A lencsék külső felületét tartós bevonat borítja, amely hatékonyan védi az optikát a karcolásoktól, csökkenti a vizet, a szennyeződést és az ujjlenyomatokat.

A teleszkóp nagy fényereje, 3-szoros nagyítása és látómezeje (1,79-1,25 m / 100 m) precíz megfigyelést és felvételt tesz lehetővé különböző távolságokban nehéz fényviszonyok mellett.

Reticle P5 TMR
A FireDot TMR egy precíz irányzék a háttérben. Pontok helyett lineáris skálákat használnak a pontosság növelése és a pontosabb korrekciók lehetővé tétele érdekében. A P5 alacsony profilú dob 1/10 MRAD kattanással függőleges beállításra szolgál.

A népszerű Mil-Dot háló alapján
speciális egységek kezelőivel, távlövőkkel és vadászokkal együttműködve jött létre
integrált mérőeszköz
a nagyszámú célzási pont lehetővé teszi, hogy nagy távolságra is lőjön
lehetővé teszi, hogy mozgó célokra lőjön
1 MRAD - 10 cm/100 m
Taktikai dobok gyors reset rendszerrel
A távcső a Zero Lock System-et használja, amely kiküszöböli a magasságbeállítások véletlen megváltoztatásának lehetőségét, ugyanakkor lehetővé teszi a gyors és precíz nullára való visszatérést további szerszámok nélkül. A dob tornyokra nagy kontrasztú, fokozott láthatóságot biztosító jelölések kerültek.

Parallax beállítás
Az oldalsó parallaxis gomb lehetővé teszi a parallaxis hiba (a célpontot érintő nézőponti hiba) zökkenőmentes kompenzálását a célpontról való elnézés során. A parallaxis korrekció lehetővé teszi a kép pontos fókuszálását a fényképezés távolságától függően.

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Távcső
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Leupold Lövésztávcső" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem