Betöltés...

Forsport LPDK 2 vadászpuska táska

Ár: 24.767 Ft

A bézs fogókkal díszített Forsport LPDK-2 olíva színű vadászati eszköz tároló vagy lágy töltetű, két tágas zsebbel és állítható vállpánttal fed.

A borító Cordura anyagból készül , tartós anyagból, ellenáll a kopásnak, a szakadásnak és a nedvességnek. Az anyag falai között vastag szivacs van , amely megvédi a tartalmát a karcolódástól, ütéstől és leeséstől.

A hosszú cipzár lehetővé teszi a fedél teljes kibontását, kényelmes hozzáférést az eszközhöz és ha szükséges, lehetővé teszi a tok improvizált szőnyegként történő használatát is.

A huzatot kétféleképpen lehet hordozni, azaz szokásos fogantyúkkal (például táska), vállán vagy hátán pedig állítható övvel.

A funkcionalitást jelentősen növeli két tágas cipzáras zseb , amelyekbe könnyedén elférünk a szükséges forgatási kiegészítőkön, lőszeren és személyes tárgyakon. 100 cm hosszú lapos zsebben tisztító rudakat vagy cserélhető hordókat is hordozhatunk.

A fedél magassága 30 cm, amely lehetővé teszi a vadászati eszközök szállítását beépített optikával. A Forsport LPDK-2 némított olíva színvilágát finoman élénkíti egy bézs színű tok.

Tovább
Tulajdonságok
Kínálat: Ruházat (csizma, nadrág, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 85 alkalommal

Vadász rovaton belül a(z) "Forsport LPDK 2 vadászpuska táska" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Az oldal ezen részét csak 18 éven felüliek tekinthetik meg.
Elmúlt 18 éves?

Igen Nem