Betöltés...

Eladó/Kiadó panzió, étterem Zebegény

Ár: 45.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó/Kiadó panzió, étterem Zebegény pihenő övezetében. 2235m2-es telken, 200 m2-es épület, padlással, pincével, 40 m2-es fedett terasszal, közvetlen kert kapcsolattal.
Zebegény a nyugalom szigete természetes szépségéről és a környező hegyekről, erdőkről ismert, melynek köszönhetően népszerű úti cél. A házban 4 db, egyenként fürdőszobával felszerelt szoba található, melyek az étteremtől akár külön feljárattal is megközelíthetők, 15 fő elszállásolására adnak lehetőséget. Ezen felül van egy privát lakrész, mely lehetőséget ad, hogy a tulajdonosok is az épületben lakhassanak, mely igény szerint vendég apartmanként használható. Ebben az esetben 20 fő elszállásolható. Az épület 4 bejárattal rendelkezik, a bejutás akadálymentesített. Az ingatlant 2008-ban alakítottuk át vendégek fogadására, a HACCP szabályoknak megfelelően: fehér, fekete mosogatók, szakosított raktározási helyiségek és élelmiszer előkészítők, személyzeti zuhanyzó, WC. A vendégeknek kialakított éttermi mellékhelyiség akadálymentesített. Az épület szigetelt, korszerű nyílászárókkal szerelt. Az étteremben kandallós fűtésre van lehetőség, mely a hűvösebb évszakokban is hangulatossá teszi az ott tartózkodást. A vételár nem tartalmazza a konyhai felszerelést. Az épület előtt nagy parkoló áll rendelkezésre. A telek hatalmas, akár állatok tartására is lehetőséget ad. A szomszédos telkeken nem laknak, a nyugalmat semmit nem zavarja. A helyi önkormányzattal együttműködve évente több közös program megvalósítására van lehetőség, mely stabil bevételi forrást jelent.
Az ingatlanban jelenleg bérlő tartózkodik, az ingatlannal kapcsolatban teljeskörű felvilágosítást én tudok adni.
Az ingatlan a főút mellet helyezkedik el, emiatt a célközönség könnyen megtalálja, a kerékpárút a ház előtt vezet. A településen található a Szőnyi István emlékmúzeum, a Hajózástörténeti múzeum, a Napraforgó tanösvény és a Kálvária dombon a Trianon emlékmű, ahonnan csodálatos a panoráma.
Garantált megélhetést nyújt tulajdonosának, elhelyezkedése miatt kiváló befektetés.
Amennyiben szeretné megtekinteni kérem, keressen bizalommal! Kérem, hogy ingatlanközvetítők ne keressenek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Zebegény
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: panzió, étterem
Utca: Márianosztrai u
Telek nagysága (m2) : 2537
Épület hasznos területe (m2) : 100
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1182 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó/Kiadó panzió, étterem Zebegény" című hirdetést látja. (fent)