Betöltés...

Eladó 2420 nm-es Újszerű állapotú Iroda, irodaház Budapest X. kerület Újhegy

Ár: 849.000.000 Ft

Referens: Gy.B21/101924
2420 négyzetméteres irodaház eladó a X. kerületben, Kőbánya közkedvelt részén; Újhegyen.
Széles Körű felújításnak köszönhetően kíváló állapotban vehető át. A homlokzat 20. század eleji építészeti stílusát megőrizve kiemelkedik a környezetéből, kellemes színfoltot adva a kerület ezen részének .
2008 - ban a teljes körű felújításnak köszönhetően az elektromos vezetékeket kicserélték, tetőszerkezetet megjavították és a homlokzat renoválása is ekkor történt meg. 2015 - ben az energetikai korszerűsítés következett. A tetőre 100 darab napelem került fel valamint 4 hőszivattyút üzemeltek be. Az épület belső kifestése pedig ennek az évnek az elején történt meg, így kívül - belül egy újszerű, jól karbantartott irodaépület tárul elénk.
6 szintes az irodaház: alagsor (2 szélén garázskapuk (közel 10 autó fér el), középső része raktározásra lett kialakítva), földszint, 3 emelet, legfelül tetőtér. Az épületben a belmagasság kb. 3, 20 méter, kivéve a tetőteret, ahol kb. 2, 60 vagy ennél kevesebb. A földszinttől a tetőtérig mindenhol irodák lettek kialakítva, mellékhelyiségekkel, tárolókkal. Klimatizáltak a helyiségek és videokapu telefonnal felszereltek a nagyobb biztonság érdekében.
Az irodaház részét képezi egy 1722 négyzetméteres telek, parkolóval (22 kocsi részére). A zöld energia jegyében elektromos kocsi töltővel is rendelkezik a parkoló.
Elektromos kapuk biztosítják a be - és kijárási lehetőséget.

Tulajdonos használja jelenleg az irodát valamit több irodahelyiség is ki van adva bérbe. Amennyiben az új tulajdonos megengedi maradnának a bérlők, de üresen is eladásra kínált az egész irodaház!
Tulajdonságok
Település: X. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Iroda, irodaház
Telek nagysága (m2) : 1722
Épület hasznos területe (m2) : 2420
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.09.18
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó 2420 nm-es Újszerű állapotú Iroda, irodaház Budapest X. kerület Újhegy " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Ingatlanos