Betöltés...

Eladó 261 nm-es Felújítandó Hotel, panzió Lakitelek Holt-Tisza környéke

Ár: 75.000.000 Ft

Bács-Kiskun vármegyében, Kecskeméttől 25 km távolságra lévő Lakitelek-Tőserdő üdülőövezeti részén, a Holt-Tiszához közel megvételre kínálok egy 12 szobás 241 m2 nagyságú üdülőépületet.
A központi épületrész hagyományos szerkezetű, téglából épült, nyeregtetős kivitelű. Itt lett kialakítva a konyha, étkező, raktár, valamint a központi társalgó. Az épülethez könnyűszerkezetes épületrészként épültek a középfolyosós rendszerrel kialakított szobák és a közös szociális helyiségek.

Az ingatlanban a 12 darab 2-3-4 ágyas szobákon túl megtalálható előtér, közlekedők, konyha, tároló, nappali, raktár. Közös használatú, de elkülönített női-és férfi zuhanyzó és kettő darab wc helyiség. A szobák mosdóval felszereltek, pvc-vel burkoltak, a többi helyiség mettlakis.

A központi épületrész alatt egy 31 m2-es pince található, amely alkalmas sportolásra, összejövetelek megtartására. Az épület az utcafront felőli főbejáraton, és az udvar felől a teraszon át is megközelíthető. Az üdülőben a fűtés nincs kiépítve, így csak szezonális tartózkodásra alkalmas. Az épület közepes műszaki állapotú. A központi épületrész nyílászárói részben cseréltek, itt műanyag szerkezetű ajtók, ablakok kerültek beépítésre.

Az ingatlan per-és tehermentes, jelenleg is üzemel.

Az üdülőépületet ajánlom befektetésre, mivel a szükséges felújítási és energetikai korszerűsítési munkák elvégzésével a hasznosítás lehetőségei tovább bővülnek turisztikai és pihenésre alkalmas környezetben.

Lakitelek-Tőserdő rendkívül gazdag állat-és növényvilággal rendelkezik, így az aktív pihenést kedvelő természetbarátok számára ideális kirándulóhely. A holtág az 1800-as évek közepén, a Tisza szabályozásának eredményeként jött létre.
Itt található a nyolc állomásból álló tanösvény, a szabadidőparkban egy hatalmas területen a gyermekek részére játszótér és focipálya is kialakításra került. Továbbá szabadtéri színpad és számos tűzrakó hely is várja a kikapcsolódni vágyó látogatókat. A Holt-Tisza partján egy kilátó is épült.

Tőserdő strandja, a nyári szezonban nyitva tartó Tősfürdő-Lakiteleki Termálfürdő többféle medencével, kempinggel és gyógyvízzel várja a kikapcsolódásra vágyókat.

Tőserdő autóval Kecskemét felől a 44-es számú főúton közelíthető meg, de közlekedési csomópont jellegének köszönhetően több irányból is könnyen megközelíthető, vonattal is könnyű az eljutás.

Vevő ügyfeleinket díjmentes hitelbírálattal, a hitelhez- és az adás-vételhez kapcsolódó teljeskörű ügyintézéssel, szakmai hátterünkkel segítjük az ingatlan megvásárlásában.

Bővebb információért, helyszíni megtekintés időpontjának egyeztetésére keressen bizalommal.


Tulajdonságok
Település: Lakitelek
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Hotel, panzió
Utca: Holt-Tisza környéke
Telek nagysága (m2) : 867
Épület hasznos területe (m2) : 261
Szobák száma: 0
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.08.12
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó 261 nm-es Felújítandó Hotel, panzió Lakitelek Holt-Tisza környéke " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: OTP Ingatlanpont iroda