Betöltés...

Bükfürdői Egyedülálló üzleti ajánlat!!

Ár: 86.000.000 Ft

Eladó Bükfürdőn folyamatos és jelentős vendégkörrel rendelkező szép apartman ház. Apartman házunk a fürdőtől csak 250 m-re csendes nyugodt környezetben található. A meglévő jelentős vendégkört is átadjuk. Az apartman ház egész éven át üzemel és üzemeltethető. Befektetőknek kiváló értéktartó, és a többmilliós bérleti díj magasan a banki kamatok felett extra hozamot garantál hosszú távon.
Képek a https://www.zimmerbuk.com – oldalon.
Évente 800 000 vendég érkezik Bükfürdőre, és tölti itt a szabad idejét. Szükség esetén az ingatlanok teljes körű műszaki, marketing, vezetését tudom vállalni. Esetleg az új tulajdonos betanítását a szállásadás kérdéseibe.
Az apartmanház 3,5 szobás 3 fürdőszobás 1étkező/konyha 4x2 fő részére összesen 8 fő részére biztosít kellemes pihenést. Külön-külön ént is kiadható A ház Teljesen Klimatizált (LG.).
Műszaki adatok. Észak-déli fekvésű. Telekméret: 420 m2 – es. Beépített terület: 1x 85 m2 – es lakóépület, + 30 m2 – es garázs és mosoda, + 2,5 m2 – es kerti tároló. Elektromos kapu van.
Teljes közmű van és 25A- os 3 fázisú elektromos hálózat. A házban központi fűtés van a fűtést és a melegvízszolgáltatást kondenzációs Bosch gázkazán és elektromos boyler biztosítja, ezen kívül lehet fűteni LG. klímákkal is (3db).
A szépen parkosított udvar automataöntöző berendezéssel rendelkezik. A fentieken kívül 4 db parkoló és egy 30 négyzetméteres garázs is tartozik az ingatlanhoz, ami hőszigetelt panelből készült. Ebben kapott helyet egy mosóhelyiség, amiben 14 kg-os mosógép,15 kg-os szárítógép, 85cm –es vasalógép található.
Az apartmanház ára 86 000 000 Ft. Ha felkeltette az érdeklődését, bármilyen kérdéssel hívjon bizalommal. Telefon. +3630 5079656 mail. info.zimmerbuk@gmail.com
https://www.zimmerbuk.com
Tulajdonságok
Település: Bük
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Apartmanház
Utca: Tulipán
Telek nagysága (m2) : 420
Épület hasznos területe (m2) : 85
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: Földszinti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Bükfürdői Egyedülálló üzleti ajánlat!!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: VARGA DÁVID DEZSŐ