Betöltés...

Bükfürdői Egyedülálló üzleti ajánlat!

Ár: 200.000.000 Ft

Eladó Bükfürdőn folyamatos és jelentős vendégkörrel rendelkező szép apartman ház. Apartman házunk a fürdőtől csak 250 m-re csendes nyugodt környezetben található. A meglévő jelentős vendégkört is átadjuk. Az apartman ház egész éven át üzemel és üzemeltethető. Befektetőknek kiváló értéktartó, és a többmilliós bérleti díj magasan a banki kamatok felett extra hozamot garantál hosszú távon.
Képek a https://www.zimmerbuk.com – oldalon. Évente 800 000 vendég érkezik Bükfürdőre, és tölti itt a szabad idejét. Szükség esetén az ingatlanok teljes körű műszaki, marketing, vezetését tudom vállalni. Esetleg az új tulajdonos betanítását a szállásadás kérdéseibe.
Egy helyrajzi számon 2 db Apartman ház van 7 db külön bejáratú stúdió jellegű apartmannal. Férőhely: 4x4, fő- és 2x3 fő, 1x2 fő részére összesen 24 fő részére kellemes pihenést biztosít. A két ház teljesen klimatizált (LG.). Jelenleg a 85 m2 -es kisebbik ház jó felszereltségű 3 szoba 2 fürdőszoba,1konyha, 1 gardrób, 2 fedett terasz, garázs, kerti pavilonnal bír. Parkosított szép kerttel, térkövezett családi házként üzemel, de lehetőséget biztosít 3 különálló apartmanként is a hasznosításra! A korábbi időkben is így működött.
Műszaki adatok. Napos fekvésű, körbe süti a nap. Telekméret: 590 m Beépített terület: 1x 85 m2 és 1x150 m2 = összesen 235 m2 beépített alapterülettel. Teljes közmű van és a hálózatfejlesztés miatt 96 A- os 3 fázisú elektromos hálózat. A két ház összesen 44 db napelemes rendszerrel újonnan telepített erőátviteli kábelekkel és 2db inverterrel. rendelkezik. A teljes energiaszolgáltatást a napelemek végzik, mind a fűtés, mind a meleg vízszolgáltatás terén. Ezen kívül elektromos autó töltőpontok is találhatók az ingatlanon és a napelemek biztosítják az elektromos autók töltését is. Elektromos tolókapu is van. Az áramtermelés 18000 kw/h/év. a rendkívül előnyös éves szaldó elszámolással. Nagyteljesítményű vízlágyító berendezés (Bewamat) vonja ki a keménységokozó sókat az ivóvízből. A szépen parkosított udvar automataöntöző berendezéssel rendelkezik. A fentieken kívül egy 21 m2 – es garázs is tartozik az ingatlanhoz, ami hőszigetelt panelből készült. Ezen kívül 21 m2 – es kondisátor és kerti pavilon 19 m2 nagyságban képezi a szerves tartozékát az épületnek. Van ezen kívül egy 17 m2 – es felnyitható mobil ponyvagarázs is.
Az apartmanház ára, 200 000 000 Ft. Ha felkeltette az érdeklődését, bármilyen kérdéssel hívjon bizalommal. Telefon. +3630 5079656 mail. info.zimmerbuk@gmail.com
https://www.zimmerbuk.com
Tulajdonságok
Település: Bük
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Tipus: Apartmanház
Utca: Tulipán
Telek nagysága (m2) : 590
Épület hasznos területe (m2) : 235
Szobák száma: 7
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Emelet: 1. emeleti
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.07.01
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Bükfürdői Egyedülálló üzleti ajánlat!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: VARGA DÁVID DEZSŐ