Betöltés...

Eladó üzlethelyiség Budaörs, Szabadság út

Ár: 86.900.000 Ft

————————-Vállalkozni Budaörs központjában———————-

Budaörs szívében eladó egy központi lokációval és nagyszerű infrastruktúrával rendelkező ingatlan, amely két különálló lakóegységből áll. Kiváló befektetési lehetőség üzleti használatra is, mivel a két lakrész külön-külön is hasznosítható.Fodrászat, kozmetika, kisbolt, iroda, bemutatóterem,stb

A nagyobb házban többek között egy amerikai konyhás nappali és két nagyméretű szoba található, valamint egy hatalmas, +60 nm-es padlástérrel rendelkezik.
A kisebb, különbejáratú lakóegység is jól elrendezett terekkel - szoba, konyha, fürdőszoba – rendelkezik és egy terasz teszi teljessé.

Az alapos hőszigetelés és az elektromos fűtés kombinációja garantálja a komfortos meleget és az alacsony rezsiköltséget. Riasztó gondoskodik a biztonságról, míg a két külön villanyóra a kényelmet szolgálja.

A központi lokáció és a tömegközlekedés, valamint a parkolási lehetőségek magas értéket képviselnek egy forgalmas üzlet kialakítására, de a boltok, iskolák, éttermek közelsége a mindennapokat teszi egyszerűbbé. Közvetlen buszjárattal az Etele tér (M4) 8perc!

Ezt mindenképp, látnia kell!

Bankfüggetlen hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 369653
Tulajdonságok
Település: Budaörs
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Szabadság út
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Üzleti Ingatlanok rovaton belül a(z) "Eladó üzlethelyiség Budaörs, Szabadság út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat